Trött men pigg mamma | Michelles Hälsa & Fitness- Healthy Living

Michelles Hälsa & Fitness- Healthy Living

Annons

Trött men pigg mamma

Hej och hå!

Natten var tuff. Alesso somnade vid 21:00 tror jag för att sedan vilka ha mat runt 00:30…sen var det dags för mat igen vid 03:00, 06:00, 07:30, och sedan vid 10 tiden…där emellan sov han rätt dåligt. Han låg och gnydde och hade sig. Suck! Att det är kvavt och att hela min kropp värker gör inte min skönhetssömn någon tjänst.

Efter att han fått mat vid 10 tog jag med honom på en promenad. Har börjat “träna” lite smått nu. Dvs jag går promenader i så raskt tempo jag klarar för dagen utan någon press. Jag går en runda som känns bra just då. Han gillar att ligga i vagnen och skumpa runt 🙂

14;30 idag hade vi tid på BVC för vikt- och längd kontroll. Idag väger han 3920g vilket är en viktökning med 300g på 1 vecka. När han föddes var han 50cm lång och idag 53cm. Läkaren mätte även hans omfång kring skallen och där ligger han över kurvan medan de andra två ligger normalt till. Får hoppas att det är en stor hjärna där inne som tar plats 🙂

Magen är fortf inte bra så vi kör på med Sempers magdroppar och Sempers Lemolac ersättning 2ggr/dag i hopp om att hjälpa hans mage. Vi fick även rådet att köra in en vanlig febertermometer i rumpan och bara “vänta”….tydligen skapar det en automatisk krystreaktion hos barn. Har han inte bajsat till imornbitti får vi köra på de. Angående dropparna så brukar det ta ngn vecka innan dom ger effekt.

När vi kom hem badade vi honom vilket han gillar. Sen mös vi lite i hans fina badcape och så fick han mat. Givetvis kissade han ner hela mig samtidigt. Unge då! Haha
Alesso kan verkligen äta. Frågade BVC läkaren om det finns risk för övergödning men så länge han inte dricker liter med ersättning och inte spyr eller mår dåligt så ska han få mat när han är hungrig. Inte heller behöver vi väcka honom för att ge mat. Sover han så låt han göra det tills han vaknar. Och jag vill lova att då är det mat som gäller bums attan. Alessos stämmor är fruktansvärda haha. Hysterisk är vad han blir när hungern slår till, mitt lilla ivriga monster.

Sen tränade vi lite nacke genom att ligga på mage på hans Doomoo kudde han fått av farmor och nu ligger han i vagnen och sover. Jonas är på gymmet och jag ligger halvdöd i soffan med lite migrän och ont i luftvägarna. Har ju astma och är känslig mot väderförändringar. Tror även dom är lite irriterade över att jag börjat “träna” dom igen iom mina promenader, min kondis är verkligen katastrof.

IMG_5899.JPG

IMG_5897.JPG

IMG_5896.JPG

IMG_5887.JPG

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats