Trött och skitnödig | Michelles Hälsa & Fitness- Healthy Living

Michelles Hälsa & Fitness- Healthy Living

Annons

Trött och skitnödig

Igår somnade Alesso strax innan 21:00 och sov till 03:30. Då ville han ha mat så han fick 90ml….han somnade som vanligt i min famn efter att han rapat. La han i sitt nest i sin säng ( som vanligt ) och la mig under täcket och tänkte ohhh soooova. Då började han gny och gny och babbla o göra massa lägen. Till sist tog jag upp honom och la han i min famn. Han hade ont i magen, de märkte jag, så jag förmaket ge han massage och lugna honom. Till sist somna vi både och efter någon timma vakna jag upp (varm som attan) och la han i sitt nest där han sov vidare.

Sen ville han ha mat 06:00 och sedan 07:30….mellan de två målen låg han mest och gnydde i sin säng och babblade och hade inte alla lust att sova. Till sist kom den…megaskiten delux. Alesso har inte gått på toa på två dagar så han har verkligen kämpat med att trycka, trycka och trycka. Shit va han sket, de var bara att duscha av rumpan i handfatet 🙂 sedan smörja lite olja och på med pyjamas. Tänkte att vi måste sova lite till så jag la han mellan oss i sitt nest i sängen. Vi alla somnade gott i sängen och den timman var väl behövlig!

Vaknade vid 10:00 och sitter och glor tv och dricker mitt morgonkaffe. Vid 12:00 får vi besök 🙂

IMG_5870.JPG

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats