Familjeutflykt till Täby | Michelles Hälsa & Fitness- Healthy Living

Michelles Hälsa & Fitness- Healthy Living

Annons

Familjeutflykt till Täby

Idag har varit en sån där mysig dag. Det börjar sakta men säkert fastna att jag är mamma till Alesso och att vi är en familj.

Eftersom dagen började med regn blev det sängen till 10:00. Alesso somnade strax innan 21:00 igår och vid 01:00 gav vi honom mat och bytte blöja. Sen vart det mat vid 04:00, 07:00 och vid 10:00 tiden….vid 12:00 något deckade han och då drog vi till Täby C. Han var jätte duktig och sov i sin vagn hela tiden. Runt 15:30 väckte vi honom för blöjbyte och mat innan vi drog vidare till Bromma Blocks. Där köpte vi den senaste versionen av Babybjörns Babysitter. “Bara 1499:-” haha. Och jag som trodde jag inte skämmer bort honom. Fast det gör vi inte. Vagnen och vår bärsele har vi köpt på Blocket och han har ärvt massa kläder från syrrans unge. Jag hoppas han ska gilla Babysittern då jag tror det kommer bli en grymt bra avlastning för mig när jag tex ska laga mat, gå på toa, duscha, städa etc.

Just nu ligger han och sover, igen, och Jonas drog till gymmet. Jag ligger i soffan på min spikmatta med lätt migrän. Måste måste ta en massage snart. Mina trappar (axlar/nacke) är katastrof. Igår gjorde jag misstaget att smeta på massa alltså massa Linnex vilket var såååå skönt men sen kol jag på att det absolut vore katastrof om det kom på Alesso så jag hetsduscha och försökte få bort det mesta runt nacken. Alesso älskar ju att snoosa i nacken. Det fixade sig ialf o ingen skada skedd. Får hålla mig till spikisen 🙂

IMG_5866.JPG

IMG_5865.JPG

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats