15 dagar | Michelles Hälsa & Fitness- Healthy Living

Michelles Hälsa & Fitness- Healthy Living

Annons

15 dagar

Det har varit rätt dött här på bloggen ett tag vilket har behövts. Både jag och Jonas är fortf i ett “chock-stadie” där vi försöker fatta att Alesso verkligen är här och bör. För varje dag som går lär vi känna han bättre och vi blir bättre på att läsa av honom och hans signaler. Vissa dagar är enklare än andra och ibland vill jag bara slita av håret från huvudet. Jonas är som tur ledig i 3v till vilket är så skönt. Alesso kommer ha hunnit bli 5v när Jonas börjar jobba igen. Det ska bli spännande och se hur jag klarar vardagen själv med det lilla monstret men samtidigt ser jag fram emot det.

Skräckblandad förtjusning är den bästa beskrivningen på föräldraskapet 🙂

IMG_5859.JPG

IMG_5836.JPG

IMG_5841.JPG

IMG_5858.JPG

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats